fbpx

Materials

Zoti Luan dhe zonja Mirela janë të martuar. Ata kanë një vajzë dhe një djalë. Vajza quhet Pranvera. Djali quhet Ermal. 

Ata banojnë në një shtëpi të madhe. Shtëpia ka një sallon të madh. Shtëpia ka tre dhoma gjumi dhe dy banja. Shtëpia ka një papafingo të vogël dhe një bodrum të madh. Papafingoja ka një dritare të vogël rrumbullake. Bodrumi nuk ka dritare, por ka shkallë. Shtëpia ka tre ballkone. Shtëpia ka një pishinë të vogël.

Ermali shikon televizor në sallon. Pranvera gatuan në kuzhinë. Ata hanë bashkë. Natën Zonja Mirela fle gjumë në dhomën e gjumit. Në mëngjes ajo pi kafe në ballkon. Zoti Luan lexon gazeta në ballkon. Ermali ha akullore në dhomën e tij. Pranvera pi çaj jeshil në oborr. Ata mbjellin lule në vazo. Në oborr ka pemë. Ermali dhe Pranvera notojnë në pishinë. Ermali ka një peshk të kuq dhe një papagall. Pranvera ka një mace.  

Zoti Luan dhe Zonja Mirela kanë dy makina. Makinat janë në parking. 

Lesson Audio

UPGRADE PREMIUM AUDIO

Translation

Shtëpia
The house

Zoti Luan dhe zonja Mirela janë të martuar.
Mister Luan and Miss Mirela are married. 

Ata kanë një vajzë dhe një djalë.
They have a daughter and a son.

UPGRADE PREMIUM TRANSLATION