fbpx

Materials

A1.04 – Një ditë e zakonshme

Çdo ditë, unë zgjohem në orën shtatë. Në fillim rregulloj krevatin. Pastaj, vesh rrobat. Laj fytyrën, laj dhëmbët dhe kreh flokët. Pastaj, dal me shoqet e mia për vrap. 

Kur vij në shtëpi, bëj një dush. Më pas, unë ha mëngjes. Unë pëlqej të ha bukë të thekur me vezë të zier dhe avokado. Gjithashtu, pi çaj jeshil me limon. 

Në orën nëntë shkoj në shkollë me biçikletë. Biçikleta ime është e kaltër. Në mesditë ha një mollë dhe një banane. Pastaj, shkoj të lexoj në bibliotekë. Kur koha është e ngrohtë, shkoj të lexoj në park. Në orën tre pasdite shkoj në shtëpi. Pastaj, unë ha drekën. Mamaja ime bën shpesh perime të pjekura.

Pasdite, zakonisht bëj detyrat. Më vonë shkoj në palestër. Në orën tetë, të gjithë hamë darkë. Për darkë hamë supë dhe sallatë. Në orën njëmbëdhjetë unë fle gjumë. 

Lesson Audio

UPGRADE PREMIUM AUDIO

Translation

Një ditë e zakonshme
A random day 

Çdo ditë, unë zgjohem në orën shtatë.
Every day I wake up at seven o’clock.

Në fillim rregulloj krevatin.
At first, I make up the bed

UPGRADE PREMIUM TRANSLATION