fbpx

Materials

B2.05 – Saranda – përshtypje

Saranda qenka qytet shumë i bukur! Klima qenka e butë. Paska shumë pemë palmash dhe një bulevard shumë të gjerë! Paska plazhe të vogla, por të këndshme! Paska shumë guralecë dhe nuk paska rërë! Plazhi më i bukur qenka Plazhi i Pasqyrave. Plazhi të ofruaka mundësi për zhytje dhe qetësi! 

Sot, deti qenka i qetë dhe nuk paska dallgë. Uji paska marrë ngjyrë blu të thellë dhe jeshile. Nuk fryka as erë. Sa shumë shkëlqyekan rrezet e diellit! Sa këndshëm të përkëdhelkan fytyrën. Uji qenka i ftohtë. Paska shumë rryma nënujore. 

Qyteti paska shumë dyqane me punime artizanale. Sa të bukura qenkan mozaikët dhe qilimat! Sheshi i qytetit qenka plot me lokale që gatuakan ushqime shumë të shijshme. 

Nga kalaja qyteti u dukka shumë i bukur! Në male nuk paska rënë borë. Sivjet, qyteti lulëzuaka nga turistët. Në rrugë u dëgjuakan vetëm gjuhë të huaja!

Lesson Audio

UPGRADE PREMIUM AUDIO

Translation

Saranda – përshtypje 

Saranda – Impressions

Saranda qenka qytet shumë i bukur! 

Saranda seems like a very beautiful city!

Klima qenka e butë. 

The climate is mild. 

UPGRADE PREMIUM TRANSLATION