fbpx

Materials

C1.08 – Më duhet një bojaxhi i mirë

Sapo kisha blerë një apartament të ri në kompleksin Mangalem. Isha shumë e entuziazmuar sepse më në fund do ta bëja realitet shtëpinë e ëndrrave të mia. Kështu si fillim kisha marrë një bojaxhi për të lyer shtëpinë me ngjyra pasteli. E kisha porositur me merak për të gjitha ngjyrat që do të përdorte: të kaltër për dhomën e gjumit, rozë antike për sallonin dhe ngjyrë pana për të gjitha ambientet e tjera. 

Mezi po prisja derisa çdo gjë të ishte gati. Por, kur bojaxhiu kishte mbaruar punën dhe pashë apartamentin nuk po u besoja dot syve. Ishte e qartë që ngjyrat e mureve ishin shumë larg asaj që kisha kërkuar. Kudo mbizotëronte ngjyra blu e errët, roza dhe ngjyra e verdhë. Ai ishte edhe bojaxhi me përvojë dhe nuk ishte hera e parë që e bënte këtë punë. Ai më kishte siguruar se e kishte kuptuar mirë cilat ngjyra do të përdorte. 

E ku ta dija unë që bojaxhiu do të ngatërronte të gjitha ngjyrat. S’ishte puna që ai kishte ngatërruar vetëm ngjyrat, por çudia më e madhe ishte që çdo faqe muri kishte nga një ngjyrë të ndryshme. Mllefi ndaj bojaxhiut nuk do të më kalonte lehtë. 

Tani, më duhet një bojaxhi i mirë që t’ja nisim të gjithë punën nga e para. A njihni ndonjë?

Lesson Audio

UPGRADE PREMIUM AUDIO

Translation

Më duhet një bojaxhi i mirë

I need a good painter

Sapo kisha blerë një apartament të ri në kompleksin Mangalem. 

I had just bought a new apartment in the Mangalem complex. 

Isha shumë e entuziazmuar sepse më në fund do ta bëja realitet shtëpinë e ëndrrave të mia. 

I was so excited because I was finally going to make my dream house a reality. 

UPGRADE PREMIUM TRANSLATION