fbpx

These materials are created to practice and enhance your reading and listening skills. Accessing the first two materials of each level is completely free, allowing you to get a taste of the content and benefits. However, to fully unlock the potential of our resources, some of them can be accessed partially while others are exclusively available to premium members. By becoming a premium member, you gain exclusive access to a wider range of materials, enabling you to delve deeper into the subject matter and make the most of your learning journey. Whether you’re a beginner or an advanced learner, our platform offers a progressive and tailored approach to help you achieve your goals efficiently and effectively.

Uncategorised/Flashcards

Alfabeti

Alphabet

Numrat

Numbers

Aktivitetet e ditës 

Daily activities

Vendet

Places

Frutat

Fruits

Perimet

Vegetables

Ngjyrat | PREMIUM

Colors

Rrobat | PREMIUM

Clothes

Moti | PREMIUM

Weather

Parafjalët e vendit | PREMIUM

Prepositions of Place

Familja | PREMIUM

Family

Pjesët e trupit | PREMIUM

Parts of the body 

Profesionet | PREMIUM

Professions 

Ora | PREMIUM

Telling time

Level A1

A1.01 – Çkemi! Jam Albana

Hi! I am Albana

A1.02 – Qyteti im

My city

A1.03 – Familja ime

My family

A1.04 – Një ditë e zakonshme

A random day 

A1.05 – Shtëpia

The house

A1.06 – Pushime në Dhërmi

Holidays in Dhërmi

A1.07 – Një ditë me diell

A sunny day

A1.08 – Ervisi dhe Beni shkojnë në kopshtin zoologjik | PREMIUM

Ervis and Beni go to the zoo.

A1.09 – Një ditë me shi | PREMIUM

A rainy day

A1.10 – Parku Rinia | PREMIUM

Rinia Park

A1.11 – Dhoma ime | PREMIUM

My room

A1.12 – Në dyqanin e rrobave 1 | PREMIUM

At the clothes store 1

A1.13 – Në dyqanin e rrobave 2 | PREMIUM

At the clothes store 2

A1.14 – Puna e babit tim | PREMIUM

The job of my dad

A1.15 – Dua të blej një apartament | PREMIUM

I want to buy an apartment 

A1.16 – Takim për kafe – Dita ime | PREMIUM

Meeting up for coffee – My day

A1.17 – Intervista për punë | PREMIUM

Job interview

A1.18 – Ku të gjej një supermarket? | PREMIUM

Where can I find a supermarket?

Level A2

A2.01 – Mëngjesi im

My breakfast

A2.02 – Dreka ime

My lunch

A2.03 – Mëngjesi im 2

My breakfast 2 

A2.04 – Panairi i librit

The book fair

A2.05 – Në restorantin kinez

At the Chinese restaurant

A2.06 – Në pub

In the club

A2.07 – Familja e Artës dhe Benit

Arta’s and Beni’s family 

A2.08 – Si është koha? | PREMIUM

What is the weather like? – class discussion

A2.09 – Diskutim në klasë – Stinët e vitit | PREMIUM

Class discussion – Season of the year

A2.10 – Java ime | PREMIUM

My week

A2.11 – Ku do të shkosh me pushime | PREMIUM

Where are you going on vacation?

A2.12 – Puna e mamasë sime | PREMIUM

My mom’s job

A2.13 – Intervista për punë | PREMIUM

Job interview

A2.14 – Si po shkon puna? | PREMIUM

How is work going?

A2.15 – Çfarë do të bësh këtë javë? | PREMIUM

What are you going to do this week?

A2.16 – Koncerti i Ricky Martin në Tiranë | PREMIUM

Ricky Martin’s concert in Tirana

A2.17 – Autobuzi është me vonesë | PREMIUM

The bus is delayed

A2.18 – Në supermarket | PREMIUM

In the supermarket

Level B1

B1.01 – Kampi veror

Summer camp 

B1.02 – Ku janë librat?

Where are the books?

B1.03 – Shoqet e mia – Arta dhe Blerina

My friends – Arta and Blerina

B1.04 – Në dyqanin e luleve

In the flower shop

B1.05 – Në librari – Çfarë libri të blej për babin tim?

In the bookstore – What book should I buy for my father?

B1.06 – Si shkuan pushimet

How was your vacation?

B1.07 – Suvenire nga Korça

Souvenirs from Korça

B1.08 – Çfarë do të vesh në dasmë? | PREMIUM

What are you going to wear to the wedding?

B1.09 – Darkë për miq vegjetarianë | PREMIUM

Dinner for vegetarians friends

B1.10 – Dua të blej një apartament – 2 – Kam një apartament për ju | PREMIUM

I want to buy an apartment in Tirana – 2 – I have an apartment for you

B1.11 – Si po shkon puna 2 | PREMIUM

How is work going 

B1.12 – Gjergji miku im i fëmijërisë |PREMIUM

Gjergji, my childhood friend

B1.13 – Ku ke jetuar? | PREMIUM

Where have you lived?

B1.14 – Njoftim për punë – bisedë me telefon|PREMIUM

Job announcement – phone call

B1.15 – A të pëlqen të lexosh libra? | PREMIUM

Do you like reading books?

B1.16 – Duhet të ndërroj vaj filtra |PREMIUM

I need to change the oil and filters

 

B1.17 – Dua një taksi | PREMIUM

I want a taxi

B1.18 – Dua të shkoj në kinema |PREMIUM

I want to go to the cinema

Level B2

B2.01 – Panairi i librit 2

The book fair 2

B2.02 – Udhëtim me avion

An airplane trip

B2.03 – Ditë pranvere – një vizitë në ujëvarën e Sotirës

Spring Day – a visit to Sotira Waterfall

B2.04 – Një plan për udhëtim në veri të Shqipërisë

A plan to travel in the North of Albania

B2.05 – Saranda – përshtypje

Saranda – Impressions

B2.06 – Miqtë e mi Toni dhe Koli

My friends Toni and Koli

B2.07 – Në panairin e verës

At the summer fair

B2.08 – Qenushi im – Karameli | PREMIUM

My little puppy – Caramel

B2.09 – Joeli dhe Ani blejnë një biçiklete | PREMIUM

Joel and Arsen buy a bicycle

B2.10 – Udhëtim suprizë për përvjetorin e martesës | PREMIUM

Surprise Trip for Wedding Anniversary

B2.11 – Takim pas disa vitesh – takimi|PREMIUM

Meeting after a few years – the meeting

B2.12 – Takim pas disa vitesh – në kafe| PREMIUM

Meeting after a few years – at the cafe

B2.13 -Çfarë po bëje?|PREMIUM

What were you doing?

B2.14 – Anja dhe Sardi – propozimi| PREMIUM

Anja and Sardi – the proposal

B2.15 – Porosia është me shumë vonesë  – ankesë me telefon |PREMIUM

The order is too late – phone complaint

B2.16 -Në rrobaqepësi | PREMIUM

At the tailor

B2.17 – Në rrobaqepësi 2 |PREMIUM

At the tailor 2

B2.18 – Ka ikur interneti | PREMIUM

The internet is gone

Level C1 

C1.01 -Bie borë 

It snows

C1.02 – Qyteti i Tiranës – pak histori 

The city of Tirana – a bit of history

C1.03 – Joeli dhe Arseni bëjnë xhiro me biçikleta – pjesa e dytë

Joel and Arseni go for a bike ride – the second part

C1.04 -Përgatitja për provimin e gjuhës shqipe 

Preparation for the Albanian language exam

C1.05 – Provimi i gjuhës shqipe – përshtypjet e Anës 

The Albanian language exam – Ana’s impressions

C1.06 – Shtëpiza prej druri 

The wooden house

C1.07 – Më duhet një teknik për lavatriçen

I need a technician for the washing machine

C1.08 – Më duhet një bojaxhi i mirë| PREMIUM

The wooden house

Level C2 – Coming Soon